Welkom bij Hessing

Hessing heet vanaf 1 januari 2021 Abiom. Deze website zal binnenkort offline gaan, we verwijzen u dan graag door naar abiom.nl

Ga naar de website van Abiom

Digitale paging, communicatie in control

i-Message
Communicatie in risicogebieden is een aparte tak van sport. Immers, zoveel risico’s, zoveel betrokkenen. En deze dienen allemaal snel, efficiënt en op het juiste apparaat geïnformeerd te worden. i-Message is een centraal communicatieplatform voor data en tekstberichten. Het zorgt ervoor dat gebruikers, individueel of in groepsverband, geïnformeerd worden. Berichtgeving kan plaatsvinden op een pager, maar ook op een smartphone of een DECT-telefoon. Het systeem zorgt voor een gecontroleerde verzending van een bericht, waarbij het rekening houdt met de beschikbaarheid van een medewerker. Met i-Message wordt niet alleen het berichtenverkeer gecentraliseerd, u kunt er ook veiligheid voor lone workers mee garanderen door koppeling van bijvoorbeeld een draadloos alarmsysteem of de uitreiking van speciaal ontworpen pagers.

 

digitale paging systemen hessing
@ppear

Met de bijbehorende app ‘@ppear’ is de status van alarmmeldingen af te lezen en kunt u foto’s en video’s doorsturen. Daarnaast wordt er door de ingebouwde telefoonfunctie zelfs een mogelijkheid gecreëerd om middels spraak contact op te nemen met één of meerdere app-gebruikers (conference functie). De i-Message-applicatie is zodanig ontwikkeld dat deze ook missiekritisch kan worden ingezet. Bovendien borgt het de persoonlijke veiligheid doordat een gebruiker zelf een noodoproep kan doen, waarbij zijn locatie wordt doorgestuurd.

Alle meldingen die u verstuurt, worden opgeslagen en gelogd. Hierdoor ontstaat inzicht en kunnen meldingen na afloop worden geanalyseerd. @ppear biedt daarnaast de mogelijkheid om de aanwezigheidsstatus van medewerkers te bekijken, waardoor duidelijk wordt wie er beschikbaar en, indien gewenst, rechtstreeks telefonisch bereikbaar is.

 @ppear werkt op IOS, Windows en Android en is geschikt voor smartphone en tablet, maar ook voor combinaties. Het is schaalbaar wat betreft het aantal gebruikers. i-Message kan gekoppeld worden aan o.a. de BMI, maar beschikt ook over koppelingen met gasalarmen en potentiaalvrije in- en outputs. Op deze manier kunnen communicatiesystemen aan elkaar worden verbonden en via de portal gemonitord. Door gebruik te maken van een private LTE-netwerk voorziet u in een betrouwbare en stabiele verbinding. Uiteraard werkt het systeem ook via alle bestaande publieke of private netwerken wat de inzetbaarheid ten goede komt.

 

Wil u meer informatie over i-Message en @ppear? Neem contact met ons op.

 

multitone 3

 

Home
Contact