Welkom bij Hessing

Hessing heet vanaf 1 januari 2021 Abiom. Deze website zal binnenkort offline gaan, we verwijzen u dan graag door naar abiom.nl

Ga naar de website van Abiom

EkoCare verpleegoproepsysteem

Wie in een verzorgingstehuis of ziekenhuis komt, kent de ‘kastjes’ aan de muur; het verpleegoproepsysteem. Onmisbaar in de zorg, omdat zowel bewoners/patiënten als personeel een oproep kunnen doen als zij (urgent) zorg of hulp nodig hebben.

Veel van deze traditionele alarmen bieden ofwel statische knoppen aan de muur die geen gebruikersmobiliteit toestaan of mobiele alarmen die geen ingebouwde locatiebepaling bezitten. In bijna alle gevallen vragen deze verpleegoproepsystemen bovendien om een uitgebreide manier van aansluiten met een netwerkkabel en aansluiting voor netspanning.

EkoCare van Multitone beschikt over zowel een wand- als een mobiele oplossing, die zowel de bewoner/patiënt als de locatie kan identificeren. Gebaseerd op een draadloos en fijnmazig netwerk biedt EkoCare een kosteneffectieve oplossing. Door gebruik te maken van draadloze bakens en repeaters hoeft er niet in de eerder genoemde netwerkkabel en aansluiting voor netspanning voorzien te worden.

Veiligheid op de afdeling
Meldingen binnen EkoCare kunnen worden verspreid naar een pager en/of DECT en/of rechtstreeks naar een PAC. Wordt er een alarmoproep gedaan, dan wordt het bericht via het netwerk naar de Multitone-hub verzonden, die dit op zijn beurt weer doorstuurt naar de pager of DECT van de verpleegkundige. Terugkoppeling aan de bewoner/patiënt wordt automatisch gegenereerd, zodat deze weet dat hulp onderweg is.

Het verpleegoproepsysteem is eveneens in te zetten als een dwaaldetectieoplossing, waardoor open afdelingen daadwerkelijk open kunnen blijven. Door gebruik te maken van deze oplossing zal bij het verlaten van een vooraf ingestelde zone of het passeren van een toegang waar de bewoner niet door mag, een alarmoproep naar de verpleegkundige worden verstuurd. Dit geeft een bewoner zijn of haar vrijheid en de verpleegkundige gemoedsrust.


Unieke punten van ons verpleegoproepsysteem

  • Plaatsing: wandmontage, hand- en trekkabelapparatuur (voor badkamers).
  • Eenvoudige, snelle en goedkope installatie: draadloze repeaters en bakens bieden snelle installatie tegen minimale kosten, omdat er geen netwerkkabel en -stroom nodig is.
  • Optionele veiligheidsfuncties: het systeem is al klaar om te worden gebruikt als dwaaldetectieoplossing, door een softwarematige uitbreiding heeft u een hybride systeem.
  • Stabiele verbinding: het systeem is op radio gebaseerd, door het fijnmazige netwerk beschikt u over een stabiel netwerk.
  • Ontwikkeld voor een intramurale omgeving: onze units zijn robuust, IP67-waterdicht en bevatten antimicrobiële technologie, waardoor de oppervlakten schoon en hygiënisch worden gehouden.
  • Montage: met de systeemsoftware van EkoCare beheert u de bakens, kunt u roosters maken en kunnen rapportages zoals logging worden uitgedraaid. Tevens kan er een persoonsgebonden dwaaldetectie worden ingesteld.

 

 

Wilt u meer informatie over het verpleegomroepsysteem? Neem dan contact met ons op.

 

Home
Contact