Welkom bij Hessing

Hessing heet vanaf 1 januari 2021 Abiom. Deze website zal binnenkort offline gaan, we verwijzen u dan graag door naar abiom.nl

Ga naar de website van Abiom

Waarom een tablet efficiënter werken mogelijk maakt

Een tablet is in de thuissituatie niet meer weg te denken en heeft het gebruik van een vaste pc in veel huishoudens al vervangen.

Ook in de industrie zien we een opmars wat het gebruik ervan betreft. Olieprijzen staan onder druk en bedrijven gaan inzien dat er met digitale communicatiemiddelen efficiënter gewerkt kan worden. Denk hierbij aan het direct kunnen invoeren van een bepaalde waarde tijdens een loopronde of het direct kunnen beschikken over informatie die normaal gesproken alleen op het bedrijfsnetwerk te vinden is. De oplossingen zijn legio. Zo zien wij bijvoorbeeld maatwerkoplossingen op het gebied van apps, zoals het gebruik van sensoren om machines te monitoren en de gevonden waardes real-time uit te lezen op de tablet. Daarnaast zijn er steeds meer softwareapplicaties beschikbaar.
Business Unit Manager Peter Burghouts legt uit waarom Hessing voor de Aegex-tablet met Windows als operating system heeft gekozen:

“Microsoft biedt de beste zakelijke dienstverlening. Onze klanten bevinden zich in de olie- en gasindustrie, on- en offshore, de chemische industrie en op vliegvelden en hebben te maken met missiekritische systemen voor hun communicatie.” Vervolgt: “Zij kunnen het zich niet veroorloven om risico te lopen met en door hun informatiesystemen, omdat fouten catastrofaal kunnen zijn. In deze verticals vertrouwen zij op Microsoft voor hun IT-behoeften. Vandaar dat Hessing hiervoor gaat in plaats van voor Android of IOS.”

Door gebruik te maken van een private LTE-netwerk, al dan niet gecombineerd met een TETRA- of DMR-netwerk, beschikt de klant over een missiekritische omgeving. Aangevuld met de benodigde software voor veiligheid of maintenance applicaties levert de tablet een meerwaarde op het gebied van efficiëntie en is daarnaast ook kostenbesparend.

  Kenmerken:

  • Geschikt voor gebruik in ATEX Zone 1/21.
  • Beschikt over een camera en faciliteert video.
  • Verbindingen: 4G LTE, wifi, Bluetooth.
  • Uitgerust met industrievolume en geluidsonderdrukker voor gebruik in rumoerige omgevingen.
  • Beschikt over man-downsensoren en GPS voor lone worker-applicaties.
  • Heeft een gebruiksduur van 12 uur. Dit betekent dat deze minimaal een shift meegaat. Na gebruik kan de tablet eenvoudig in het docking station worden geplaatst, deze wordt dan meteen geladen en kan gesynchroniseerd worden met het bedrijfsnetwerk.
  • Te gebruiken met handschoenen en pen (touchscreen).

En last but definitely not least: er zijn meer dan 100 zakelijke apps te downloaden vanuit de Microsoft Store!

 

 

Wilt u weten hoe de Aegex-tablet bijdraagt aan meer efficiency in uw organisatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via 030 604 3424 of info@hessing.com.

Home
Contact