Welkom bij Hessing

Hessing heet vanaf 1 januari 2021 Abiom. Deze website zal binnenkort offline gaan, we verwijzen u dan graag door naar abiom.nl

Ga naar de website van Abiom

Geachte relatie,

Het Corona virus beheerst meer en meer ons dagelijks leven en krijgt meer en meer grip op het functioneren van onze maatschappij. Hessing is uw partner voor dienstverlening in missie kritische processen en neemt de dreiging rondom het Corona virus zeer serieus. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er vragen ontstaan over de continuïteit van onze dienstverlening. Wij willen u dan ook graag informeren over de maatregelen die genomen zijn en welke protocollen wij hanteren. Uitgangspunt voor ons handelen zijn de richtlijnen van het RIVM welke wij hebben uitgebreid voor vitale personen of processen binnen onze organisatie.

Naast de gezondheid van onze medewerkers en die van onze medemens is ons beleid gericht op een goede informatievoorziening en paraatheid van onze dienstverlening. Wij realiseren ons dat u voor de continuïteit van uw (werk)processen afhankelijk bent van levering van onze producten en diensten. De maatregelen zijn als volgt:

  • Collega’s die voor hun werkzaamheden niet op een van onze locaties hoeven te zijn werken thuis en zijn via mail en telefoon goed bereikbaar;
  • Collega’s van de technische dienst werken ieder op een eigen werkplek met voldoende afstand;
  • De productie is over meerdere locaties verplaatst;
  • Servicemonteurs werken vanuit diverse locaties verspreid over heel Nederland en België;
  • Op locatie vindt er geen direct contact plaats tussen personen;
  • Kennis is gedeeld, collega’s met specifieke kennis hebben altijd een collega waarmee de kennis gedeeld wordt;
  • Productspecialisten en collega’s in vitale processen komen niet samen op één en dezelfde locatie;
  • Bezoek van buitenaf wordt in principe niet toegestaan tenzij dit strikt noodzakelijk is;

Ten aanzien van onze voorraden en leveringen hebben wij op onze inkoopafdeling een extra procedure ingevoerd voor extra monitoring van de leveranciers- en productieketen. Tweemaal per week wordt bij onze fabrikanten navraag gedaan of er sprake is van stagnatie in de productie.

Er gelden nog geen beperkingen voor transport, de grenzen zijn thans nog open (peildatum 20 maart). Wij sluiten echter niet uit dat op termijn mogelijk schaarste kan ontstaan door productiestops elders in de wereld. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, mocht er aan de huidige situatie iets veranderen dan zullen wij u direct informeren.

In deze hectische tijd kunt u op ons blijven rekenen.

Met vriendelijke groet,

Hessing
De directie

S. de Grood
F.H.T. Wessels

Home
Contact