Hessing exclusief vertegenwoordiger Mimer Softradio

Mimer soft radio logo

Met ingang van 1 juni 2013 is Hessing Telecommunicatie BV de exclusieve Nederlandse distributeur van Mimer Softradio. Het Zweedse bedrijf is gevestigd in Spånga een plaatsje vlak bij Stockholm.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in systemen voor het bedienen van PMR/DMR/MPT/TETRA radio’s over LAN, Wan of over het in
ternet.

Mimer Softradio Systeem biedt de mogelijkheid van duplex radio over een netwerk. Het systeem is geschikt om meerdere radio’s van verschillende fabrikanten door elkaar heen. Meerdere bedienposities kunnen radio’s delen en elke bedienpositie kan meerdere radio’s bedienen. De mogelijkheid om door te klikken naar de z.g.n. virtuele bedienkop geeft de bedienaar het gevoel alsof hij de radio rechtstreeks bedient.

Het systeem biedt een schaalbare oplossing vanaf één bedienpositie met één radio tot grote aantallen bedienposities die ieder 30 radio’s of meer bedienen verdeeld over meerdere radiosites.

Mimer Softradio heeft systemen geleverd zowel binnen als buiten Europa, je komt ze tegen in Australië, Arabische Emiraten, Kenia, Koeweit, Nigeria, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Het systeem is los leverbaar of als volledig geïntegreerd onderdeel van het Hessing Meldkamer Integratie Concept.

 

Vertegenwoordiging Mimer


« Terug naar de homepagina
Home
Contact