Uitroepteken80x120We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. 

Missie

Hessing wil organisaties die hun operatie vanuit een missiekritische communicatie-omgeving aansturen, ondersteunen en ontzorgen met innovatieve producten en diensten om zo bijdragen aan een betere en efficiëntere operatie.
Topprestaties en innovatieve kracht, alles in dienst van een gemeenschappelijk doel, het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product aan professionals die afhankelijk zijn van deze producten onder alle omstandigheden, 24/7 en 365 dagen per jaar.

 

Visie

Hessing is een full-service organisatie en systeemintegrator. De organisatie presenteert zich als een leverancier van totaaloplossingen en serviceprovider, gebaseerd op kennis en autoriteit in de breedste zin van het woord. Waar nodig in samenwerking met gerenommeerde en betrouwbare partners.

 

Strategie

De markt stelt steeds hogere eisen aan ons bedrijf. Dat vraagt om vernieuwing van onze werkwijze, kennis, houding en gedrag. Met de vorming van de nieuwe organisatie moeten de synergiemogelijkheden tussen de verschillende werkmaatschappijen benut worden en zijn wij in staat om efficiënter te kunnen werken een uitgebreider producten- en dienstenpakket te leveren. Dit versterkt de positie van Hessing als full-service organisatie en system integrator.

Home
Contact